Вечните рози

Съвършенство, свежест и красота, които траят дълго

Розата е непреходен символ на любовта, верността, страстта и романтичната душа. Нищо не може да се сравни с букет свежи уханни рози. Цветята разведряват и най-мрачния ден. Но след ден-два, когато розите започнат да вехнат и да губят цвета и уханието си, букетът се превръща в тъжна картина на умираща красота. Не особено романтично и вдъхновяващо!

И макар да няма нищо наистина вечно, вече има рози чиято красота и свежест могат да бъдат запазени много дълго. "Вечните" рози са огромен хит на пазара. И в това няма нищо странно - кой не би искал цветята, подарени с толкова любов и внимание да останат свежи и красиви месеци, дори години? "Вечните" рози са идеални за подарък или за украса.

Каква е тайната на "вечната" свежест?

"Вечните" рози са истински цветя, консервирани, за да запазят свежестта, красотата и елегантността си до 3 години. Обработените рози нямат нужда от вода и слънчева светлина.

Идеята се родила, когато един мъж решил да изпрати цветя на любимата си, за да ѝ покаже колко много му липсва, докато са разделени на няколкостотин километра един от друг. Но цветята пристигнали почти увехнали… Тогава дошла и гениалната бизнес идея за "вечните" цветя.

Технологията

Вечните рози са вид Еквадорски рози. Поради специфичните условия, при които се отглеждат, като качествата на почвата, количеството слънчева светлина и други, този вид рози са по начало издръжливи и дълготрайни. Берат се, когато цветовете им са най-красиви. Внимателно се преглеждат за дефекти или недостатъци. Избират се само тези цветове, които са наистина перфектни.

Процесът на консервиране включва дехидратиране и подмяна на соковете на цветето със смес от глицерин и етерични масла, които запазват естествената мекота и текстура на венчелистчетата и цветето изглежда така, както е било откъснато.

Процесът позволява допълнително изкуствено оцветяване на розата в различни цветове и нюанси.

Освен, че издържат изключително дълго, "вечните" рози нямат нужда от поддръжка - трябва само да се съхраняват при сравнително постоянни стайна температура и влажност, далеч от пряка слънчева светлина и в оригиналната им подаръчна опаковка. През няколко месеца можете (по желание) да ги напръскате с много малко вода. И просто така, имате перфектни красиви рози, които надживяват някои връзки…

Поръчайте "вечни" рози за Вашия специален повод - заявете специална романтична изненада за 14 Февруари или за рожден ден. Поднесете годежния пръстен с много финес и още повече романтика. Разгледайте нашите предложения тук.

3 Responses

 1. admin
  Lorem ipsum dolor sit amet
  • admin
   Etiam dictum egestas rutrum. Aenean a metus sit amet massa
 2. admin
  Sit amet ipsum